Muur-Bank.nl

MuurBank is een tuinbank die je aan een muur bevestigt. Daarmee is MuurBank een tuinbank die altijd voor je klaar hangt. Deze bank zit muurvast verbonden aan uw gevel of muur. Bijzonder geschikt voor uw kleine voortuin, als gevelbank of stoeptuin.

Voor jezelf. En voor de ander.

Projectbeschrijving

Het ontstaan van MuurBank

Ons jaren 30 droomhuis in Gouda heeft een achtertuin op het noorden. Onze voortuin werd de plek om in het vroege voorjaar en late najaar te genieten van de zon. We bemerkten dat we, door in de voortuin te zitten, meer contact hadden met buurtgenoten. Mensen stopten voor een praatje, haakten aan bij de koffie of zeggen gewoon gedag. Een beetje dorp in de stad. Meer contact met elkaar, oog voor elkaar maar vooral mogelijkheden om elkaar te kunnen ontmoeten. Uit je huis, zichtbaar voor je huis.

Deel je muur met je buur!

Zo ontstond de behoefte aan een bank die letterlijk onderdeel is van je woning. Die de vormgeving uitstraalt die past bij een gemetselde gevel. Een tuinbank die kwaliteit heeft, die jaren lang meegaat, er mooi uitziet en betaalbaar is. Die bank hebben we ontwikkeld onder de naam muur-bank. Sinds 2006 maken we deze bankjes en verkopen we die via www.muur-bank.nl

70

MuurBanken verkocht