tuinontwerp | Nieuwerkerk aan den IJssel

 

Voor een tuin in Nieuwerkerk aan den IJssel is een ontwerp gemaakt wat recht doet aan de rechtlijnigheid van de woningarchitectuur. De woning is een 2-onder-1 kapwoning met een losse garage achter in de tuin. Een riant pad met een speels patroon van standaard Schellevis betontegels vormt een statige opgang. De voortuin bestaat uit een mix van taxusblokken en veel frisgroene beplanting. De achtertuin bestaat uit een riant terras met rondom borders waardoor het een tuin geworden is met een groene beleving. Als begrenzing loopt er een lichtgrijze robuuste betonband rondom. In het terras is een waterelement verwerkt, goed zichtbaar vanuit de woning, die geen obstakel voor het gebruik van het terras vormt.

locatie Nieuwerkerk aan den IJssel | projecttype tuin| opdrachtgever particulier| jaar 2012| oppervlakte 190 m2 | status gerealiseerd