kan u op verschillende manieren van dienst zijn met het adviseren van (een gedeelte van) de inrichting van uw tuin. Mijn ervaring ligt op het ontwerpen van een tuin als geheel, met materiaalkeuze, verlichtingsplan en beplantingsplan welke overdraagbaar is aan een uitvoerende partij (hovenier, stratenmaker o.d.). Desgewenst kan ik u in de uitvoering ondersteunen. Naast het ontwerpen van het geheel werk ik ook graag aan kleinere ontwerpopgaven zoals een waterelement, een zithoek, een bijzondere schutting, verhardingspatronen of beplantingsplannen. Soms kunnen kleine zorgvuldige ingrepen een groots resultaat geven.

Het (her)inrichten van uw tuin is een leuke tijd. U heeft er wellicht voor gespaard en er daarmee naar uitgekeken. De tuin in wording is een proces van plannen en verwachten. Een tuin vormt een verlengstuk van de woonkamer en bepaalt daarmee sterk de woonsfeer en de woonervaring. Zorgvuldige aansluiting tussen het wonen binnen en buiten vind ik belangrijk. Welke rol speelt de tuin voor uw woonervaring? Die wens zie ik graag verwezenlijkt in uw tuin.

Hieronder vindt u in een aantal opeenvolgende afbeeldingen de werkwijze die ik hanteer bij het maken van een ontwerp voor uw tuin of tuinobject. Klik hier voor een aantal klantervaringen

 

 

Op de producten en diensten van Sandschap gelden de voorwaarden zoals die omschreven zijn door de Beroepsorganisatie Nederlandse Ontwerpers (BNO) in twee documenten:

Algemene Voorwaarden van de BNO

Verkoop- en leveringsvoorwaarden Producten voor consumenten van de BNO

 


merken waarmee wij graag werken:

logo_Ares GRIJS logo_BEGA GRIJS logo_de Bylandt GRIJS logo_emu GRIJS logo_Excluton GRIJS logo_Flos GRIJS
logo_HAY GRIJS logo_kartel GRIJS logo_magis GRIJS logo_manufactum GRIJS   logo_Nordlux GRIJS logo_PLUS GRIJS
logo_RogerPradier GRIJS logo_schaffner GRIJS logo_schellevis GRIJS logo_simes GRIJS logo_tekna GRIJS logo_vitra GRIJS

 


 

banner - tuin BenP vingerhoedskruid