Sandschap heeft een aantal klanten gevraagd hun ervaring met Sandschap te omschrijven:

Jan en Iza, eigenaar van een werkende molen 

Jan-Iza van Gorsel - cirkel bijgesneden

Maurits heeft voor onze molen, die in 2008-2009 maalvaardig gerestaureerd is, een prachtig passend tuinontwerp gemaakt. Wij kennen Maurits als spontaan, open, direct ter zake met een ontwapenende blik. Hij luisterde goed naar de wensen die we hadden met de Molentuin. Met veel enthousiasme werkte hij aan het ontwerp, welke deels op gemeentegrond ingevuld is. Maurits wist het eindresultaat, wat hij voor ogen heeft, overtuigend over te dragen aan ons. De gerestaureerde molen met Molentuin is een aanwinst geworden voor Tholen.

Voor ons is het heel duidelijk, wanneer iemand een tuinplan nodig heeft hoe klein of hoe groot ook, wij zullen zijn naam aan diegene doorgeven. Iedereen die ziet wat hij ontworpen heeft vind het prachtig en we hebben reeds heel veel (internationale) mensen in deze tuin ontvangen.

Jan en Iza van Gorsel | molen ‘de Verwachting’ Tholen | zie ook: molendeverwachtingtholen.nl

 

Lisette en Ralph, eigenaar van een boerderij 

home thumbnails werk

Wij wonen sinds kort op een oude boerderij, met hierbij een stuk land. We hebben beide geen ervaring of kennis van tuinen en groen en hadden echt geen idee wat we met het stuk land konden. Maurits is met leuke vernieuwende ideeën gekomen en ziet zoveel meer mogelijkheden dan wij. Hij heeft een structuur bedacht die erg flexibel is. Binnen die structuur is er een basisplan opgezet, maar als we toch een rij meer of minder bomen willen of extra plantvlakken kan dat prima. Het ontwerp is ook zo gemaakt, dat we niet alles in één keer moeten aanleggen, maar het gefaseerd kunnen aanleggen in de komende jaren.

Maurits probeert zoveel mogelijk beschikbare materialen te hergebruiken of eventueel tweedehands materialen (op een niet traditionele manier) in te zetten, zodat er iets moois gecreëerd kan worden binnen ons beschikbare budget. Wij zouden hem zeker aanbevelen. Je tuin laten ontwerpen geeft echt een meer waarde aan jetuin.

Lisette en Ralph | boerderijtuin en erf ‘t Beijersche Stolwijk  

banner - Kniphofia